Godnatt

Godnatt på er allihopa! 

Jag har just sjungit singstar och nu känner jag att det är dags för att sova om jag överhuvudtaget ska orka med dagen imorgon. 

Förresten, här är en jätte bra låt enligt mig att lyssna på; 




Puss och kram ♥

Jaaaaaaa

BOLLNÄS VANN !
YES !

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Melanders fisk

Hej hej! 

Igår kväll var jag hos min mamma och kollade på vänner hela kvällen, säsong 10. 


Idag så var jag och pappa ute på stan och åt lunch på Melanders fisk. Vi gick bl.a runt och kollade i affärer vid götgatsbacken innan jag åkte buss hem... 

Det har varit en ganska seg dag och jag orkar inte uppdatera eftersom jag känner mig alldeles för trött för det. (a) 

Men puss och kram på er!! ♥

Bio och stan

Jag skrev i tidigare inlägg att jag,fanny och nathalie skulle på twilight men den gick endast typ i sergel och bara klockan halv tio och det är inte kul att se en film så sent så nu står det mellan att se bröllopsduellen och wildchild.
Jag vill se både för de verekar vara skit bra men bröllopsduellen verkar vara jätte rolig men wildchild har många rekomenderat.Fasst vi får se vilken vi väljer.
Och innan det ska vi gå lite på stan.Jag själv ska inte köpa någoting tills jag får min bärbara acer dator.Fasst jag får räkna med att det tar två månader till ungefär .. PLÅGSAMT !
Aja,ni får peppa mig lite

Kram// Emelie

we love GRATIS godis

Ni har väl hört talas om gratisgodis.se?
Det är ju jätte bra för man tjänar godis på nolltid och man gör bara enkla saker för att få godis och vipps så har man godis i brevlådan.
OCH man behöver inte betala porto .
i borde testa denna sida för ni kommer gilla den garanterat . Den är bäst ♥

Kram 

Godmorgon

Godmorgon sunshines! 

Jag börjar halv 12 idag så det blir en skön seg morgon... 

Det som förstör lite av morgonen är att jag måste gå hem till mamma och hämta skåpnycklarna. Alltså jag tycker inte om att vara ensam hos mamma för hennes grannar är ju sådär lagom trevliga... 

Nu på morgonen innan jag går och hämtar skåpnycklarna så hade jag tänkt ladda in lite ny musik i min iPod. Det var ett tag sen det hände och det känns kul med lite variation. Jag har i princip lyssnat sönder alla låtar som jag har inladdade, det är så med mig... Hittar jag en bra låt så lyssnar jag gärna på den HELA tiden. 

Dom två skivorna som jag ska ladda in heter "hits love" och "absolute music 59". Egentligen så brukar jag nästan aldrig köpa skivor nuförtiden men dom här fick jag i julklapp och dom verkar bra. 

Som ingen av er antagligen vet så har vi bara 2 lektioner varannan fredag, engelska och fysik. Därför så är man lite extra glad varannan fredag... Vem vill inte sluta halv 2 och börja halv 2? ;) ♥

Jag längtar verkligen till sommaren när jag ser den här bilden som jag tog i somras; 

blomma

Puss och kram♥

Trevlig helg förresten! 



Engelska skit !

På engelskan så höll vi på med ett ''projekt'' förut som vi gjorde under kanske 5 veckor . Och det vi gjorde hette london om my own.
Och det var väldigt roligt men jätte tuft att skriva...
Óch sen när man skickat in alla sina A4 papper rättade hon dem och man skulle behålla dem i sitt skåp men en engelska lektion så tog jag med det till lektionen och la det på hennes kateder.
Och sen dess så säger hon att hon inte har fått min uppgift så jag måste idag på engelska lektionen gå till datasalen/biblioteket för att skriva ut alla och det är ju liksom enkelt.Men sen så vet inte jag vad som är fel och rätt i min text så då måste jag kolla ALLA verb och se om dom är i dåtid och sen ändra meningar men hur fan ska jag hinna det på en lektionen plus att då läser de i en bok vi hela klassen läser ni och då måste jag läsa den i helgen och så måste jag säkert sitta och rätta jäkla långa texten på typ 7 A4.
Jag kommer dööö

kram // Emelie


Vill ha , vill ha


                                       ♥

¡HOLA!


Hej allihopa.
Jo jag lovade er att blogga efter jag vart ute.Och såb lev det nästan iallafall.Jag var ute i en halvtimme kanske men det var skit kallt så annars om det var varmare skulle jag defenitivt vara ute längre.¨
Jag powerwalkade som jag skrev i tidigare inlägg och jag sprang även lite.
Jag gick / sprand vid hammarby hamnen så ja,det var väldigt skönt att få vara ifre och lyssna på musik samt att motionera.
Och ved ni vad, Tänk att det är fredag imorgon.Jäklar vad tiden går.Vi börjar halv tolv imorgon och jag älskar det.Kommer sova länge imorgon och det lovar jag .
Snälla Fanny som är uppe här som har bott hos oss i snart två veckor gav mig och syrran varsin biobiljett till twilight och då ska vi alla tre gå och kolla på den på lördag.Längtar jätte mycket eftersom alla säger att den är bra.


Godis + glass = sannas torsdagsmellis

Ja somsagt... Det blev godis och glass när jag kom hem. 

Varför känner jag mig så nyttig just nu? Jag brukar nästan aldrig äta godis för jag har slutat att vara sugen... Men när jag väl blir sugen så blir det oftast så att det blir lite godis även fast jag försöker att undvika det. 

På engelskan så skulle man välja 15 glosor ur boken vi håller på och läser på engelska... Vem orkar...?!?! 

Inte jag iallafall. Tog hem boken så får väl kolla igenom och se om jag hittar några glosor för att göra min lärare nöjd. Jag är så seg på vintern dessutom... Det blir nog en tidig läggdagstid för mig iallafall. =) 

Nu ska jag kolla på tv eller sjunga singstar. Får se vilket. 

Förresten, vet någon av mina och Emelies underbara läsare om det finns någon butik i Stockholm som säljer något billigt singstar spel? Det vore helt fantastiskt om ni visste. 

Puss och kram på er. Tack förresten för att ni besöker vår blogg, det betyder jätte mycket! ♥

Kortis

Jag kommer uppdatera när jag kommer hem eller ikväll för det beror på när datorn är ledig.För jag ska nämligen gå ut och powerwalka lite.Powerwalka är mitt egna ord istället för att säga.Nu ska jag gå powerwalk så jag säger istället ; Nu ska jag powerwalka.
Haha

Men vi ses sen
Puss // Emelie♥


We love skolans bibliotek !

Hejsan alla toppen läsare.
Vi har sett att det har ökat ganska mycket.Första dagen hade vi typ två och de var våra egna datorer men nu har vi ungefär 8.Det är vi glada för !
Och rubriken stämmer fullständigt.Vi får typ hit varje rast för att kunna uppdatera bloggen och kolla andra bloggar och vi gör det för eran skull för det blir roligare om man har en proppfull blogg med inlägg, right ?

So provet gick bra.Jag kommer ha något fel och det vet jag men jag hoppas på nästan full pott.Men jag tyckte att provet var jätte kort.Det var typ 5 ENKLA frågor.Asså ofta det kallas för prov...

Jag (emelie) lovar er att jag kommer uppdatera men om sanna gör det vet jag inte

KRam

Läxor eller inte?

Läxor eller inte... Det är frågan det. 

Men jag kommer seriöst slå mig själv om jag inte pluggar idag, så det blir med andra ord världens tråkigaste eftermiddag&kväll. 

Dessutom så är jag allmänt sur och grinig idag... Aja, jag får försöka hålla ut! 

Jag har just druckit ett glas oboy och ätit en riskaka så kommer iallafall inte bli hungrig på ett tag. Vi fick förresten en ny "vikarie" för våran fysik lärare idag. Helt ärligt så kände jag på mig dom första 5 minuterna av lektionen att hon inte skulle kunna bli en bra lärare. Dessutom så påpekade hon gång på gång att hon inte ville skrika... Men hon VISKADE hela lektionen. Jag menar, hur ska dom som sitter längst bak i klassrummet höra?!?! Ioförsig är det inte mitt problem för jag sitter inte längst bak i klassrummet men ändå. Hon får väl kanske använda hjärnan... 

Sedan så kanske det beror på lite att jag HATAR fysik och då gör inte hon lektionerna roligare direkt. 

Nu ska jag sluta klaga och börja plugga tyska + so ;) 

Later aligator! ♥

avanna

På bilden är en crazy bild jag gjort till avanna. 


Haha,tjuvlyssnat.se

The Phone House, Fältöversten

En kvinna ~30 kommer in med sin mobil i handen.
Kvinnan: Min mobil är sönder. Man kan inte sms:a med den.
Kassören: Då lämnar vi in den på reparation.
Kvinnan: Men jag har en garanti som säger att jag slipper allt det där. Kan jag inte få en ny?
Kassören: Nä, alltså det är det ända vi kan göra...
Kvinnan släpper mobilen på golvet och trampar sönder den med sin klack.
Kvinnan: Så! Kan jag få en ny nu?
Kassören: Jag måste låtsas att jag inte såg det där...


Det finstilta försvann av bara farten

Gallerian, Stockholm

En manlig telefonsäljare ~25 kommer fram till en kvinna ~60.
Telefonsäljaren: Du får den här för 0 kr.
Kvinnan (rycker mobilen ur handen på honom och börjar sedan springa iväg): Tack.


I skolan

Nu har vi just gjort b-delen på matteprovet. Det gick väl sådär för mig, fast om jag tänker efter så kanske det är rätt åt mig eftersom jag skippade att plugga igår.

Som tur var så fick vi plugga till so-provet på so lektionen... Så nu är det inte helt kört för mig alltså.

Nu ska vi snart ha bild, ha det bäst! ♥


God morgon!

God morgon! 

Jag försov mig och nu måste jag skynda mig att äta frukost... 

Idag är det dessutom matteprov(b-delen), önska mig lycka till! :)

Puss och kram! ♥

Skjuta upp saker...

Jag är nog en mästare på att skjuta upp saker. Hur lyckas man lova sig själv något som man sedan inte håller?! 

Jag vet inte hur... Men jag säger bara en sak, Sanna lyckas. 

Så den här dagen så har jag sjungit singstar, ätit snabbnudlar, "försökt" plugga och latat mig typ. Alltså imorgon så ska jag plugga, för då är det egentligen sista chansen. För jag vill absolut klara so provet... 

Jag ska dessutom gå och lägga mig tidigt så att jag inte är lika trött imorgon som jag var idag. När man är trött blir man dessutom på dåligt humör, vilket inte jag har någon större lust att bli...

Puss och kram! ♥

Top model 11


Nu ska jag sätta mig i soffan och mysa framför top model 11 . I like it a lot ♥

Nice

SOm ni säkert ser har jag lagt till så ni kan lägga till oss på bloggkoll.Nive huh?

Dagen som gått har väl varit hyffsad men den har varit kort så det är bra.Vi åkte skridskor imorse ju och jag plus alla andra trodde att vi skulle göra massa övningar då men tydligen skulle vi bara spela hockey.Det var kul men skit svårt.Och det blev inte bättre bara för mina skridskor är oslipade.Jag gled omkring som tusan och det var inte kul men jag kan väl säga att jag kunde åka och jag,sanna och nathalie typ var de bästa.
Haha,konstigt att jag var en av de bästa så de betyder att alla andra typ trilla hela tiden men om man ska lära sig och bli bättre får man väl trilla på rumpan ett antal gånger.

Imorgon är det Onsdag som jag anser är en jobbig dag. Vi går från 8 på morgonen till 10 över 4.Det är att plåga oss elever.
usch

MEN (jag känner mig nu som tony irwing) man måste få bra betyg i skolan och inte skolka för då får man inte som man vill i framtiden och jag har ett drömyrke som jag ska och måste jobba med när jag blir stor.Och om skolan inte går bra kan jag säga hejdå högskolan hello mcdonalds!

Puss ♥

Den fruktade engelska mappen

Spännande rubrik, huh? ;) 

Jag hade bara tänkt skriva ett snabbt inlägg om att jag just höll på att skrika: "HALLELUJAH MOMENT". För att jag trodde jag glömt engelska mappen i skolan, vilket är en bra anledning till att jag inte ska skriva rent "Coraline's dröm". Men somsagt, SJÄLVKLART så hittar jag den förbaskade mappen i mitt rum. Så jaha, då blir det väl skriva rent "Coraline's dröm" dessutom så blev min jätte dålig, så kanske ska skriva om. 

Puss och kram ♥

BLOGLOVIN

Följ min blogg med bloglovin


Pluggpluggplugg...

Hej hej på er! 

Jag kom nyss hem från skolan och det som hände idag var att vi åkte skridskor, gjorde a-delen på matte provet, hade svenska och slutligen fick massor av mer omöjliga tyska glosor. 

Jag är super stressad för vi fick massa fler läxor. Dessutom har jag nästan inte övat något alls på SO provet som är iövermorgon. Imorgon är det b-delen på matte provet och jag måste somsagt plugga på tyska läxorna. 

Sen är det alltid skönt att bara ligga hemma och slappa (vilket det med närmare eftertanke det brukar bli ändå) men iallafall. Jag har lovat mig själv att för min egen skull plugga ihjäl mig idag och så kan jag ta det lugnt resten av veckan. Det som får mig att hålla mig levande är att vi börjar halv 12 på fredag, yes ♥

Dessutom så råkade jag glömma mina hem nycklar hemma så kom inte in idag när jag kom hem. Smart som jag är så hade jag bara 6 kr på mobilen så kunde liksom inte ringa mamma/pappa och fråga när dom kom hem. Jag brydde mig inte ens om att ringa på dörren, när jag suttit utanför ett tag och tänkt kom jag på att min lillasyster var sjuk och antagligen var hemma. Haha, man kan väl säga att min hjärna låste mig ute. 

Innan jag börjar plugga ihjäl mig så ska jag bara berätta om en ganska rolig händelse idag i skolan. När jag, Emelie och Nathalie väntade utanför matte klassrummet så sa Emelie att hon var kall. Då så kände hon på min hand och snacka om att hon var iskall jag fick en reflex och stack pennan hårt i mitt ben... Aj, haha. 

Min kameraladdare har kommit bort under "renoveringen" av mitt rum så kan inte uppdatera med bilder, men håll ut! 

Hoppas ni får en roligare eftermiddag än jag kommer få! ♥

solnedgång

Solnedgång på Gotland i somras! 

Puss och kram ♥

hey,bye äppelpaj

Hej !
Vi ska göra allt (alltså försöka) För att få hit flera läsare.Det är roligare att skriva då men som alla vet så är det svårt att locka till sig nya läsare.

Och nu är vi hos emelie igen.FÖr vi hade en lååång rast,
Byebye

kram

Godmorgon

Godmorgon alla läsare (3 stycken)
Hoppas ni kommer se ifram emot min dag som däremot jag inte gör. Nu på morgonen ska vi åka skridskor och det suger jag på och sen senare på eftermiddagen har vi matte prov.A delen som är lite lättare men ändå !
Jag är inte så värst bra på matte.

Det blev ett kort inlägg ,haha
Kram

PS: Tack för kommentarerna annica !


Snart läggdags

Snart blir det läggdags för mig eftersom att vi imorgon ska åka skridskor med skolan vid zinkensdamm. För att hinna äta frukost, klä på mig och borsta tänderna så krävs det att jag går upp halv 7 och bussen går halv 8. 

Den här gången så MÅSTE jag gå upp när klockan ringer halv 7... Dagen kommer väl antagligen bli ganska seg. Matte prov också, jag har däremot inte orkat plugga. Men jag har aldrig i mitt liv vad jag kommer ihåg pluggat till ett matte prov, det känns inte som en grej man behöver plugga till. Eftersom jag hängt med ganska bra i matte boken så lär det väl inte bli några problem. 

Innan jag går och lägger mig så måste jag öva på mina gitarr läxor, platta håret och slutligen borsta tänderna. 

smulan

På bilden är min söta dvärghamster Smulan!



Godnatt! ♥

Jobbig dag eller vad ?

Hejsan alla underbara läsare. Jag har gjort en design som jag verkligen älskar.Och jag hoppas sanna också gillar den.
Min skoldag har vart jobbig men ändå väldigt enkel. Vi hade ju bara en ända lektion som jag typ dog på och det var tekniken. Tusan vad tråkigt alltså.
Men jag har ju nte riktigt fattat vad det är för något ämne heller så det påverkar nog min uppfattning om det är kul eller ej.
Och ikväll är prison break som jag ska titta på men jag ska åka skridskor imorgon på jumpan och vi ska göra övningar och sen få en bedömning på hur bra vi är . Och jag kommer lyckas bra eller NEJ !
IG nästa...

kram , kommentera också


Ny design

Vad tycks ?
Jag gillar den jätte mycket  :)

Trött...

Nu är äntligen skoldagen över... 

Jag hatar att gå upp på morgonen... Vem gör inte det? däremot så är jag så himlans smart också så att jag alltid brukar stänga av alarmet och somna om. Som tur är så började jag 10 över 9 idag så försov mig inte, vilket jag brukar göra. 

Det var lång tid tills jag behövde gå hemifrån så jag kollade på tv och åt frukost och halvsov lite. När klockan var 9 så fick jag en aning panik eftersom jag inte orkade springa till skolan. Men jag kom iallafall fram 12 minuter över 9 så egentligen skulle jag fått 2 minuters frånvaro fast min lärare kom försent också... Så ingen frånvaro för mig. ^^ 

Skoldagen var förövrigt tråkig och lång... Eller det beror väl på om man gillar att sitta och lyssna på teknikens historia i 1 timme och 10 minuter + en del andra lektioner. 

När jag kom hem så var jag jätte hungrig och just när jag satt igång med falukorv och pasta... Rester från igår alltså. Så hittar jag ett paket SNABB nudlar i skåpet. Just typiskt, aja... 

Ska till gitarren sen men jag lovar en uppdatering senare ikväll! ♥

Hemma hos emelie

Vi gick hem till mig (emelie) för vi har rast i 1 ½ timme .
Efter vi ätit lunch gick vi ner till kanslit. Eller så kan vi kalla det för expeditionen.Vi är typ stamkunder där för vi besöker dem typ varje dag så roliga som vi är. Men vi skulle fråga om våran no lärare och kemi lärare hade en vikarie och det hade han och sorligt nog var det en tant (?) Och vi får se hur länge hon står ut med våran klass.
Och hon som jobbar i kanslit sa att vi ska ta hand om henne men är det inte så att hon ska ta hand om oss ?

Vi ses sen och förresten, vi har sagt detta i typ alla våra inlägg men kommentera. 
Fast vi vet att vi inte har några läsare just nu .

Har tråkigt

Hej hej! 

Nu har jag just ätit middag, det blev falukorv och makaroner. Jag har så otroligt tråkigt just nu så ska nog spela bubble trubble. Om ni inte har testat att spela det, så är det absolut ett spel som jag rekommenderar. 

Gå in på: www.rebubbled.com

Sedan så kan man välja om man vill spela ensam eller med en kompis.
 
Kram på er! 



Skridskor

Hej för tredje gången.

Som alla vet är man upspelt när man precis har skaffat en blogg och man uppdaterar som aldrig förr men jag lovar att detta inte kommer att vara länge men jag och sanna och lovat varandra att uppdatera minst en gång var.
Och det man säger ska hållas.

Ialla fall så åkte jag och sanna skridskor idag vid kungsträdgården. Och det var verkligen jätte mysigt . De spelade musik och man åkte runt en staty men jag har en sak jag inte gillade . Isen var inte så jätte bra gjord faktiskt .
Men jag lägger in lite bilder och jag hoppas ni gilar dem. Eller egentligen vad ska ni gilla för något i bilden (?)

  

Singstar svenska hits

Hej igen! 

Vi är nu färdiga med att sjunga singstar. Denna gång blev det mest svenska hits men och lite r&b.
Man märker att spelet tar på sin röst för just nu låter jag som en kråka.. :) 
Och jag tog med mig en kladdkaka förut med grädde och det var tänkt att vi skulle äta den när vi åkte skridskor i kungsan men så blev inte fallet så vad gör det om vi äter den nu framför hennes dator. 
Det funkar alltid för mig iallafall ..

Vi hörs senare! 

PS. Förresten, glöm inte att kommentera innan ni lämnar! 

Hej !

Hej alla miljontals läsare! 

Just nu har vi suttit och fixat en design i ungefär 1 timme och vi är omöjliga. Vi kan inte komma överens :) 
Men nu ska vi nog hitta på något annat innan vi råkar förstöra bloggen... 
Och Sannas kära singstar ligger och väntar på våra underbara sångröster (not)

Puss och kram på alla som läser det här.

PS. kommentera gärna


RSS 2.0